детски рокли

 

Пролетни трепети в сезонните новости за детски рокли

С нетърпение ще ви представим актуалната колекция детски рокли на модната марка, направена от меки и добре пасващи дрехи подходящи за неспиращи забави , както и за важни дни. Закачливостта на дребните детайли ще ви накара да се потопите в приказен свят от приключения и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Детски рокли за ежедневието

Младите дами обичат да изглеждат уникални , добро решение на задачата са всекидневните детски рокли. Подходящ избор се оказва типа с панделки . Платът е от лен и памук с най-високо качество, а панделките – аксесоар са направени по модел на детска рисунка . Разкроението се спуска волно под талията и позволява свободни и енергични движения. Още едно предложение е модела тип с Мики Маус и пола от воали . Уникалната щампа носи уникален външен вид , а балеринката от красиви воали и мек тюл допълва шикозната нотка . Тази разновидност може да закупите в червено, жълто и розово. Добър за всекидневието на всяка малка госпожица могат да бъдат джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С меко кафяв нюанс , омекотена материя и дължина до коляното, би станала любима на всяка млада госпожица. Създадена за свободни детски игри и танци до безкрай. Не можем да не обърнем внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Пленителен модел , включващ шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и малко махащи с криле пеперуди сложени на колана. Изящният розов нюанс ни говори за класа . Без значение с кой от моделите на детски рокли от пролетната колекцията на марката да изненадате вашата млада дама, няма да бъде грешка.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Как можем да ги потърсим?

Магазини с марката в цялата територия на страната и интернет сайта за покупки излагат богат избор от продукти за детската визия от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, помагащи на абстрактните мисли по време на развлеченията. Бихме могли да се натъкнем всичко което ни трябва – от бельо, пижами и спортни комплекти до изискани детски рокли и костюми в съчетание с аксесоари за сезона . Играчките, като най-верни приятели на детето, са поставени на почитно място в магазините .

Детски рокли за най-ранна възраст

От години назад и до наши дни роклята въплъщава модел на женственост и елегантност . От най-крехка възраст по този начин ни карат да се чувстваме кокетните рокли . Роклите за бебета до 2 години , са феерия от пъстри цветови гами с висококачествени изработки, осигуряващи удобството на децата . Добър избор са моделите детски рокли с филмови герои . Моделът с Елза, точно като анимационната звезда , е най-популярна сред предпочитанията на децата . Несъмнено , имаме модел и за почитателите на другата рисувана звезда – Ана. Десенът на Ана е от памучна изработка и с игриви елементи около вратлето . За по-голяма изящност , се съчетава с тютюнево сако. Друга разновидност за най-малката възрастова група са искрящите детски рокли с цветни мотиви голи рамене. Свободно разкроени и с закопчаване от предната част, тези модели са идеално пасващи за неспирните летни премеждия.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Създадени с

Търсейки дрехи за визията на детето си , родителят създава в него уникалност . Поради тази причина е добре децата да бъдат спокойни в непрестанните лудории и проучвания на света , но в същото време и неповторими в тяхната уникалност . Новите колекции са изработени върху модерните иновации и изискванията на потребителите , осланяйки се на днешните потребности на променливия детски свят. Идването на пролетта ни кара да се впуснем във виталност и фантазия от цветови гами . Превърнете във кукла вашата малка девойка с последната колекция от детски рокли на бранда.

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Изискани детски рокли

По-специалните дни и официални мероприятия имат нужда и от безкомпромисно отношение в избора на дрехи за децата. Не експериментирайте в безцелни обиколки по магазините за важните дни на скъпата си прекрасна девойка с масови марки на незадоволителни цени . Официалните рокли на „Точици“ постигат официален начин на изглеждане, с гаранция за страхотно качество . По-специално предложение е модела от колекцията с бели рози . Модела е с презрамки , със страничен цип на от задната страна. Меката памучна материя със сигурност дава комфорт . Бихте могли да откриете още десени в тревисто залено и бордо. Още една чудесна идея за тържествена премяна са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а кройката фриволно се спуска под коляното. Като допълнителен аксесоар към модела може да прибавите прекрасна дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Друго уникално предложение са разновидностите детски рокли с тюл представени по два начина в тази серия . Удивяваща в своята пищност е кораловата рокля. С пластове от спускащи се воали , закопчаваща се странично и с дължина до глезена, преобразява младата дама в същинска фея и превръща празничния повод в пъстър карнавал . Ако ви се ще по-класическа визия погледнете роклята с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от приятна жакирана материя, а под множество воали има вътрешна подплата. Постигаме класическа официална визия чисто и просто с тази рокля , без да прибавяме допълнителни детайли . Впечатляващо предложение са роклите с пола от сатен в виолетово и панделки. Направата на талията е ниска и създава пищност, който приляга на момичешката шикозност. Този тип ще купите в тонове на жълто и розово.

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Загриженост и високо качество

Произведени единствено в България , с най-класни оригинални платове и наситени нюанси и неповторими детайли, детски рокли на „Точици“ са като изкарани от приказна действителност . При желание да подсилите роклите с други аксесоари , разгледате изложените шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с пролетните вълнения . Можете да разгледате и актуалните пролетни колекции от дрехи за момчета .

Останалите ни категории:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетни трепети в сезонните новости за детски рокли
Детски рокли за ежедневието
Как можем да ги потърсим?
Детски рокли за най-ранна възраст
Създадени с
Изискани детски рокли
Загриженост и високо качество

Leave a Reply