Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Какво трябва да научим относно разнообразните типове автогуми съобразно параметрите на автомобила ви

Автогумите със сигурност са едни от най-съществените части за който и да е автомобил. Вашите автогуми служат за създаването на отлична лекота и комфорт във връзка с контрола на превозното средство , и дават гаранция за безопасността , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на останалите околни . За да изпълните тези очаквания обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В този материал ще разгърнем съществените фактори, които е важно да бъдат разгледани под внимание при избирането им . В допълнение, ще ви предложим няколко ефикасни направления отнасящи се до следходните процеси по монтаж , така че всичко да премине по със сигурност най-добрия и благонадежден начин за вас.

Как да намерите подходящите автогуми?

Необходимо е при търсенето на автогуми да се вземат под око няколко много важни фактора и характеристики . Тези фактори ще ви са от помощ да прецените кои са най-точните и пасващи автогуми за вашето возило. Те водят своето начало от размера и различните показатели на автогумите, и достигат до подкатегории като тяхната цена и цел . По-надолу в материала ще узнаете онова, което трябва разберете за съответните условия , изпълняващи важна роля в процеса на подбиране .

#Важни дадености , имаме предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът логично е една от важните характеристики, които е нужно да се предвидят . За всеки вид кола си има съответен размер автогуми, обичайно посочен в нейното ръководство . Със сигурност разгледайте това упътване и се съобразете с посочените в него параметри. Вземането на неприлягащ за вашата кола размер автогуми може да последва няколко лоши ефекти при шофиране , като например висока консумация на гориво , стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два индеска , които също са от важно значение в хода на закупуване на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която съответната автогума е възможно да издържи . От своя гледна точка пък скоростният индекс предоставя последната вероятна скорост за тази автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели информират ограниченията при дейността на примерните видове и модели автогуми, с които който и да е управляващ ангажиран да спазва .

Цел – под „роля“ имаме предвид в каква пътна обстановка ежедневно ще бъдат използвани конкретните автогуми. Променящата се ситуация на пътното платно изисква и специфични методи и характеристики от страна на автогумите. Автогумите, измислени за работа в градска обстановка, трябва да гарантират по-икономично харчене на гориво и максимално къс спирачен път. Ако обичайно пътувате по магистрали или други главни пътища, ключови за закупуването на автогуми са тяхната устойчивост на високи скорости, максималното сцепление с пътя и произтичащия от него комфорт при шофиране .

Разноски – напълно нормално колкото по-качествени автогуми имате желание да сложите на вашето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще се наложи да платите за тях. Въпреки всичко замислете се хубаво за кой модел автомобил закупувате , къде мислите да го управлявате и какви детайли на автогумите са от безкомпромисна потребност за вас. По този начин ще можете да имате най- удачното и задоволително за вас съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Оферти за автогуми 1
Оферти за автогуми

Ниски ценови категории

– в онлайн пространството ще се натъкнете на автогуми на изключително ниски и изгодни за купувача цени. Експертите ни постоянно следят вълните на българския пазар в в този дух , за да гарантира задоволителна изгода за сериозните наши купувачи.

Вижте автогуми 2
Вижте автогуми

Летни разновидности автогуми

– съответстват идеално на атмосферните обстоятелства по време на топлия пролетно – летен период у нас . Детайлите, от които са произведени те, предпазват от износване при бързи скорости, или пък проблеми като последица от жегите . Поставяйки на автомобила си летни автогуми, можете да бъдете спокойни, че те ще се съхранят в страхотно състояние за доста дълъг времеви отрязък.

Универсални автогуми Изработени с идеята да се прескочи мъчителната и неприятна за редица шофьори на автомобили замяна на автогумите по два пъти в годината . Дори и да не успяват нацяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата типа и осигуряват постигането на нужните нива на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми осигуряват сигурното управление на автомобила през зимата, а от друга – са устойчиви на познатите летни горещини.

Невероятни автогуми 3
Невероятни автогуми

Страхотно ниво

– много доброто ниво на автогумите и не само, налични в сайта на сайта ни, е сигурно . Всеки тип гуми се закупуват директно от Германия и са съобразени с най-иновативните Евро стандарти за сигурност и сигурност при придвижване .

Видове според сезона автогуми – функция и същност

Всеки период от годината притежава индивидуални качества свързани с температурата и метеорологичните обстоятелства в заобикалящата ни среда . И свойствата на автогумите трябва изцяло да съответстват на точно тези природни условия. Точно заради тази необходимост на пазара се произвеждат зимни и летни автогуми. Всеки от двата вида е създаден да отговори на случващото се природно действие и пътна обстановка. Разбира се са налични и подходящи за всички сезони автогуми, които до някаква степен събират в себе си свойствата на зимните и летните гуми . Нека да установим по кое точно се различават един от друг споменатите видове.

Невероятни автогуми 4
Невероятни автогуми

Зимни предложения автогуми

– те са пригодени да обещаят стандартното придвижване на автомобила в сурови зимни условия , често имащи фактори като наводнени пътища , снежни преспи и заледявания . Заради това следствие са снабдени каучукова консистенция, притежаваща необходимата гъвкавост при ниски температурни градуси и осигуряваща точното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми най-вече се монтират през октомври или ноември и се сменят в пролетните месеци , когато се установи , че зимата и заскрежаванията са вече преминали .

Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Прегледайте предложенията на сайта ни и посочете съответните автогуми за вашето превозно средство ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително качествени автогуми 5
Изключително качествени автогуми
Най-добрите автогуми 6
Най-добрите автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 7
Най-добрите на пазара автогуми
Изберете нашите  автогуми 8
Изберете нашите автогуми
Нашият каталог с  автогуми 9
Нашият каталог с автогуми

Как да намерите подходящите автогуми?
Ниски ценови категории
Летни разновидности автогуми
Страхотно ниво
Видове според сезона автогуми – функция и същност
Зимни предложения автогуми
Вие сте на ход да разгледате нашите разновидности на автогуми

Leave a Reply