Мезотерапията – добра практика за цялото тяло

Мезотерапията – добра практика за цялото тяло

По принцип сесиите по мезотерапия са два варианта – за главата и за тяло. Но мезотерапията за лице е предназначена към захранване и разкрасяване на кожата на вашето лице, придавайки ѝ по-здрав и изящен външен вид. От друга страна, мезотерапията за тяло съдържа и други полезни дейности, да речем активизиране топенето на мазнини. И в редовете, които следват да видим всички важни знания, които трябва да знаете за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросния вид мезотерапия работи за вашето лице, шията. Най-важното е да предостави на тези зони ценните витамини и минерали . Нима е наложителна мезотерапията за лицето ви? Не забравяйте, че с напредване на възрастта по кожата се появяват различни белези на годините. Тези белези биват да речем загуба на еластичност на кожата, загуба на младостта ѝ, промяна на блясъка и, уви, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви съдейства да отървете от подобни неприятни последици и да задържите свежия и привлекателен външен вид на вашия лик. Резултатите от прилагането на мезотерапията за лицето ви съдържат трайно подмладяване и цялостно освежаване на кожата, отърваване от фини бръчици и линии, заедно с приключване с досадните торбички и тъмни кръгове около очите. Представяме ви чудо, спомагащо всяко лице да придобие вид близко до свежо.

2. Мезотерапия за тяло – вече разбрахте, мезотерапията за вашето тяло е различаваща се от тази за лице по своята цел и употреби. Процедурата служи по-скоро към премахване на мазнините и дооформяне на желаната част от тялото в искания вид и размер. Именно този процес се получава съсредоточавайки се на алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Можем да ви изясним максимално простичко как точно функционират гореспоменатите рецептори. Може би знаете, че същите рецептори са нещо като начало и финал за мазнините. С други думи през алфа – рецепторите мастните клетки си доставят мазнини за по-натам, докато бета – рецепторите извеждат мазнините когато се нуждаем от още количество енергийни сили . И тук именно идва ролята на мезотерапията като процедура. Вмъкнатите чрез мезотерапията полезни вещества стимулират работата на бета – рецепторите за отвеждане на мазнините и ,разбира се, намаляват обратния прием на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Това е начинът се достигат много очаквани за нашето тяло резултати. Съобразно пространството на поставяне на мезотерапията, тези приятни резултати могат да съдържат затягане и скулптуриране на коремната област, горната част на краката, задните част или горната част на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се стигне до заглаждане на целулита и смъкване на размерите ни. И ако искате приятно и мускулесто тяло, мезотерапията ще ви помогне за реализация на целта ви.

Откъде започва мезотерапията

Преди да се запознаем с повече за всеки плюс и свойства на мезотерапията, ще ви срещнем набързо с началото на нейното зараждане и разширяване. Като практика мезотерапията е анонсирана и демонстрирана първоначално през 1952 г. от Мишел Пистор, виден в същия период френски лекар. Истина е, че самото откриване на мезотерапията се случва непредвидено. В кабинета на лекаря се появява пациент с астматичен проблем , имащ нужда от спешни лекарски действия. Е, точно тогава Пистор не разполага с подходящите инструменти. По тази причина той взима решение да мисли нестандартно, за да помогне на човека. Медикът хваща потрошена спринцовка с дължина на иглата 4 мм и вкарва лекарството. Потресът му е внушителен, след като човекът не просто се подобрява, обаче и пристъпите му изчезват. Тогава медикът споделя нововъведението си на неговия колега Карно. Лекарите правят много проучвания, в резултат на които се заформя новаторски 4-милиметрови терапевтични игли , които се налагат в процедурите по мезотерапия.

Необходими са над 30 години, преди мезотерапията официално да бъде припозната за дейност на медицината с традиции. Признанието е официализиранот през 80-те години посредством Френската Медицинска Академия. Първоначално мезотерапията се прилага главно за лекуване на спортни наранявания или състояния на ревматизъм. С времето техниката открива своето приложение и в разкрасителната медицина под формата на способ за подобряване вида на вашата кожа, противопоставяне със загубата на коса, ограничаване на целулита, лишаване от мазнинни излишъци в някои области с проблеми от телата ни и т.н. Ефективността на мезотерапията и положителните следствия, които дейността дава на всички, мигновено засилват известността ѝ. Бързо въпросната добра репутация излиза от френската държава и се налага в най-различни европейски страни. Постепенно стигаме до днес, когато вече мезотерапията е често одобрявана техника за подновяване на всеки вид кожа във всяко кътче на света. Безспорните безспорни плюсове, отсъствието на каквато и да е болка и странични неприятности след процедурата, правят мезотерапията дълготрайно „рамо до рамо“ с бъдещото развитие на медицината в естетичния сектор.

Предимства на мезотерапия 1
Предимства на мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

Накрая обобщаваме и с популярни въпроси за мезотерапията, които най-вече получаваме от нашите клиенти. Въпросите касаят характерността на цялата технология по мезотерапия, неприятните ефекти и противопоказанията за нейното слагане , както и характеристиките на употребяваните в нея течности. Информирайте се в текста, който следва, цялата информация, която искате да получите за мезотерапията.

Особености на мезотерапия 2
Особености на мезотерапия

Мезотерапия – основни признаци и приложимости

Мезотерапията притежава множество качествени свойства и приложения освен за лицето, така и по отношение на всички места от телата ни. Като се започне от пълното кожно подновяване и забравяне за фините кожни линии, и като се стигне до обработването на целулита и редуцирането на областите с най-много мазнини. Веднага ще прегледаме разделно всяка важна употреба на мезотерапията, показвайки най-напред нейните особености, признаци и преимущества за кожата ни. И така , да дадем старт:

– мезотерапия: подмладяваща процедура – действието на мезотерапията да превръща нашата кожа в по-млада основно е асоциирана с хиалуроновата киселина. Какво всъщност представлява тя? Какво е тя? Но какво реално е тя? Какво точно е тя? Но какво е хиалуроновата киселина Хиалуроновата киселина е абсолютно натурална/ органична съставна част, синтезирана от нашето тяло. Нейните големи достойнства са да овалжнява кожата, да увеличава еластичните ѝ способности и да спира движението на овехтяването. С напредването на възрастта на всеки човек обаче процесът на синтезиране на киселината с хиалурон много се ограничава и е необходимо регулярно да се добавят извънредни количества от нея чрез различни процедури. Такава дейност всъщност представлява мезотерапията. При мезотерапията хиалурона се слага в проблемната част от кожатазаедно с другите полезни и хранителни ингредиенти. И ефектите са безспорно чудни. Благодарение на мезотерапията се гарантира цялостната рефенерация и заздравяване на кожата, усъвършенстване на еластичността ѝ и възвръщане на зравословния ѝ изглед. Вече разбрахте, че ако имате проблеми с старичка, загрубяла и увредена кожа по лицето, мезотерапията безспорно е чудесна и перфектна опция за кожата на лицето ви.

– мезотерапия: кожа с проблемно акне – когато говорим за кожата на лицето, акнето също е един доста постоянно срещан неприятен момент в днешни дни. Произходът за това не са просто непрекъснато показващите се пъпки по кожата, също и сложните за заличаване знаци, които остават след тях. В случай че желаете незабавно и ефективно да се спасите от въпросните следи, то разпалено ви даваме съвет да изберете техниката на мезотерапията. Мезотерапията събира в себе си методи, действащи специално за изглаждане на грапавините и изтриване на следите, дело на акнето. Но същото изобщо не е единственото качество на мезотерапията по тази тема. Освен заличаване на неисканите белези, мезотерапията дава и изравняване на горния слой и подобряване тена на кожата. Също така, мезотерапията може да се използва действайки като висококачествена отбрана срещу още една акция на пъпки по лицето.

– мезотерапия: премахване на целулит – мезотерапията действа превъзходно и във връзка с обработването и спасяването от целулит. В това отношение мезотерапията е носител на многократно по-експедитивни и ефективни постижения оприличени на постоянно употребяваните антицелулитни козметики независимо от какви са и откъде са. Откъде идва голямото предимство на мезотерапията, когато говорим за проблеми с целулит? Отговорът на това чудене дефакто е баяелементарен. За заличаване на целулита е нужно съответните активни субстанции да проникнат надълбоко в дермата, намираща се под епидермиса. Това наистина не може да се случи с многото козметични продукти против целулит, контролиращи ефекта си единствено до нейния повърхностен слой, а именно епидермиса. Съвсем друго нещо е случващото се с мезотерапията. Съвкупността ценни вещества, положени чрез спецификите на мезотерапията, навлизат достатъчно надълбоко в кожата, предоставяйки най-голям полезен резултат що се отнася до отърваване от целулита. Предпочитането на мезотерапията за махане на целулит със сигурност ще ви даде отлични и дълговременни резултати в тази насока.

– мезотерапия: наслоени мазнини в проблемни зони – гореспоменатите проблематични зони при нежния пол са най-вече откриваеми в кожата на корема, краката и седалището. Те развалят женското тяло и нерядко е страшно трудно да да се отървем от тях дори с помощта на тежки хранителни режими и изтощителни тренировки в спортната зала. В случай че се разпознавате в написаното, то без да се замисляме ви даваме акъл да се насочите към мезотерапията като решение за заличаване на неприятните мазнини и снижаване на пълното ви тегло. Как функционира специалната мезотерапия, предназначена за вталяване? При въпросната мезотерапия в проблемната зона се слага подбрани благотворни вещества, имащи свойството да унищожават мазнините. Мезотерапията дава ефективни и постоянни реакции от тази гледна точка. Тя не само ще махне мазнините и усъвършенства цялостния изглед на телата ни, но и ще даде съдействие за засилване процеса на метаболизъм и оправяне вашия тен в съответното място. Също така мезотерапията е приложима ефикасно и комбинирано с други хрумвания за отслабване като практикуване на спорт, специални хранителни програми и т.н. Събирането на мезотерапия и идентични процедури ще доведе до още по-голяма резултатност при крайните резултати за вашето тяло.

– мезотерапия: премахване на стрии – стриите се считат за значително належащ проблем, който всъщност не излиза на повърхността паралелно с дните по време на носенето на плода и раждането. Е, стрии се появяват както при жени, така и при мъже на най-различни възрастови групи. Какво се оказват стриите? Става дума за чертички, оформени заради изключително дребни кожни разриви, които които се оцветяват с белезникав, виолетово-лилав или светлорозов цвят. Местата от тялото, около които най-вероятно се виждат, са ръцете, гърдите, корема и бедрата. Както вече споменахме, източниците за появяване на стриите в някои ситуации не са причинени от бременеене или израждане. Тези резки се формират и при скоростна и солидна загуба на тегло, както и откриване на някакъв вид проблем с хормоните. Отличен пример за спасение от стриите е употребата на мезотерапия. Наскоро дейностите по мезотерапия се подобриха значително в този бранш. Вече мезотерапията е осезаемо по-ефективна и полезна за скъсяване видимостта и премахване на стриите, преобразуване текстурата на кожата и повишаване на естествените ѝ защитни механизми. Мезотерапията не само ще ви се притече на помощ да забравите за стриите, но и ще ви гарантира, че те няма да върнат обратно в скоро време.

– мезотерапия: намаляване на косата при жени – мезотерапията работи и за резултатно и ефикасно приключване с проблеми с косопад. Практиката е добра за използване, без да се гледа дали имаме поддържана, суха или пък омазнена коса. Как действа практически мезотерапията на косата? В този случай в простанството на скалпа се поставя съчетание на полезни вещества, които умеят да засилват порастването на косата и да стабилизират нейната конструкция. Редица са ползите вследствие доверяването на дейност по мезотерапия на косата. В първия момент, посредством мезотерапията е видимо пълно подобряване на косата в посока на нейното здраве, сгъстяване и блясък. Също мезотерапията успешно подтиква растежа на косата и паралелно се превръща в активна закрила срещу бялата коса.

– мезотерапия: трудности с петна – появите на петна се оказват поредния неудобен проблем , щом става дума за лицата ни. Тези петна дават на лицето недобър и нездрав външен вид. В случай че не се започнат най-различни смислени решения срещу тях, съществува риска да продължат съществуването си много време , а също така да се разпространят още повече. Мезотерапията се счита за част от най-доказаните и ефикасни практики за изчистване на петната по лицето. При мезотерапията за пигментации се разчита на подборка от витамини и други полезни работи, имащи три главни функции – избеляване на кожата на лицето, справяне с оцветяванията и помощ чрез антиоксиданти. Прилагането на практика по мезотерапия допуска генерално да се снижат нежеланите несъвършенста по лицето, в комбинация с това да се стопира показването на пресни пигментации. На всичкото отгоре, с помощта на мезотерапията се постига по-бляскав и лъчист тен, който оказва добро/ хубаво отражение относно цялостната ни визия и внушение на лицето.

– мезотерапия: състояние на купероза – преди да научим механиката на мезотерапията в такива казуси, ще разгледаме какво представлява купероза. Въпросното състояние е определено като процес на променяне на съдовете на кръвоносната система, при което върху лицето се забелязват отчетливи зачервени белези. Стандартно тези точки са в комплект с усещане за парене, необходимост от почесване и други некомфортни осезания. С какво средство мезотерапията би била полезна при поява на близък проблем? На първо място, по-добре да сте запознати, че няма начин с методите на мезотерапията да се махне из основи болестта. Поради тази причина се изисква използването на медицински лазерни процедури, за които е задължително да разговаряте с личния си лекар. Мезотерапията реално ще ви ви се притече на помощ значително да коригирате състоянието на лицевата ви кожа и да смалите колкото се може повече следствията върху нейния външен вид, предизвикани от куперозата. С мезотерапията се сдобиваме с по-светла кожа, а симптомите на болестното състояние в уязвените зони от лицето се оказват доста бледи. Но това не е всичко. Прилагането на действието по мезотерапия обещава и ефект на защита, запазвайки лицата ни от образуването на още от нежеланите червеникави белези.

– мезотерапия: проблеми с розацея – розацеята е считано за различно заболяване със специфики, появяващо се по-често при по-възрастни пациентки. Розацеята – какво представлява? Вярно е, че розацеята е упорито заболяване на кожата на лицата ни. Тогава се появява всеобхватно заруменяване на кожата, плюс възникване на проблемни кръвоносни съдове по лицето, съпроводени от червеникави пъпки. Източниците за образуването на розацеята биха могли да са всякакви – от страдания със стомашно – чревния тракт до завишена или намалена ./ занижена активност на жлъчния мехур и т.н. В този случай още веднъж ефективното действие на мезотерапията не е обвързано така с категорично излекуване на проблема, а по-конкретно с възпиране на резултатите от болестното състояние относно човешкия външен вид. Изборът на процедура по мезотерапия спомага за намаляване на проблеми като зачервявания и пъпкипо лицето, заедно с възвръщане на неговия жизнен и хармоничен външен вид.

– мезотерапия: болежки и възпаления – както вече прочетохте в раздела „Как е възникнала мезотерапията“, като практика мезотерапията в началото се е използвала за подобряване на всякакви болки и травмивания. Чак след време идват нейните приложения в света на естетичната медицина, които са и най-популярни днес. Същевременно обаче мезотерапията се употребява системно за лекуване на болежки и възпалителни процеси. Чрез това тази практика всъщност представлява една от най-висококачествените и полезни практики в медицината . Мезотерапията реализира прекрасна дейност при остри болки в цялото тяло, хронични оплаквани, а също и т.нар. завръщащи се болежки, мъчещи човек в продължение на години. Като допълнение, мезотерапията става страшно изгодна и при незабавното и благоприятното оправяне от спортни травми и контузии, но за това нейно приложение ще поговорим в текста.

– мезотерапия: лечение на удари по време на спорт и заболявания – в съвременния начин на живот мезотерапията става все по-редовно прилагана и желана практика, когато става въпрос за всякакви контузване от спорт и болежки. Причината за тази информация е повече от проста. В съпоставка с близки процедури, откриваеми на медицинския пазар, мезотерапията прави оздравяването много по-експедитивно и резултатно. Тази практика е подходяща за употреба при повечето от най-редовно случващите се спортни травми, като например наранявания на връзките на ставите, хрущялните тъкани, сухожилията или мускулните групи. При практиките по мезотерапия, перфектни за лекуване на спортни наранявания, е използван комплекс от специално сортирани важни субстанции. Много редовно споменатите важни вещества съчетават лекарства против възпалението /лекарства с противовъзпалително действие, субстанции за тъканно възстановяване, както и витамини и различни фитопрепарати. Опция е мезотерапията да се съчетава с всякакви физиотерапевтични активности, за да се усили до краен предел полезният ефект за тялото ни.

– мезотерапия: болести на ставите и костите – допълнително употребление на мезотерапията, обвързано със света на класическата медицина. Мезотерапията е незаменимо оръдие съсредоточено към заличаването на състояния на болки, дело на костни и ставни заболявания. За примери за същите заболявания можем да посочим ревматоидния артрит, брахикардиите, остеопорозата и невралгичния ишиас. Най-голямо ефикасно действие мезотерапията оказва върху хората, живеещи с остеопороза. При поставянето на мезотерапията по това отношение в организма на човека се поставя комбинация от важни вещества като витамин Д, калций и др. Въпросните вещества са обогатени със свойството да възобновяват градежа на костта и да служат като безкомпромисно средство, което да премахва болката за човека. Мезотерапията категорично ще ограничи нежеланите усещания, предизвикани от остеопорозата, и ще работи с цел борба със здравния проблем.

Особености на мезотерапия 3
Особености на мезотерапия

Как да разпознаем качествата на мезотерапията?

При положение че вече видяхме голяма част от ползите на мезотерапията, стана време да групираме и нейните най-големи изгоди за хората. Същите имат старт почват от всъщност леката за слагане и лека процедура на мезотерапията, и отговарят за чудесните кожни резултати и цялостния ни вид, обещани от нея. Вижте още веднъж поради каква причина мезотерапията представлява най-добрият избор за всеки клиент:

1. Мезотерапия: метод без болка – онова, което е мезотерапията, е слагане най-различни ценни субстанции в проблематични зони от лицето и тялото. Споменатата манипулация е изключително лесна за изпълнение и заедно с това съвсем лека за клиента. Това е и причината няма смисъл да се страхувате от изникване на някаква болезненост или различни нежелани състояния паралелно с мезотерапията. Единственото, което е възможно да усетите, е леко боцкане или усещане за парене във въпросната област.

2. Мезотерапия: никакъв риск за нашето здраве – допълнително много ценно достойнство на мезотерапията, за което може да сте напълно убедени. Мезотерапията не е асоциирана с никакви важни последвали действия или опасности за здравето ни. Хиалуроновата киселина, витамините и цялостно веществата, които подхранват, необходими за мезотерапията, са безопасни за човешкия организъм и се усвояват перфектно от него. Ето защо има малък шанс от поява на алергични отговори и други подобни неискани ефекти.

3. Мезотерапия: ефективност – разбира се, ефикасността е неотменната особеностза каквато и да е козметична процедура. Бъдете спокойни, че мезотерапията ще ви донесе удовлетворение. Техниката по мезотерапия е подходящо средство за битка с различни кожни несъвършенства – като се тръгне от стареенето и дефицит на сила, и стигнем до пъпки, петна. Като допълнение, мезотерапията е най-доброто решение в посока редуциране на мазните участъците и подобряване на здравето на тялото и състоянието на определени зони от всяко тяло. Извън това дали се има предвид лицето и кожата или пък други телесни части, мезотерапията дава пълна гаранция за качествени и полезни последствия.

4. Мезотерапия: още повече плюсове – както прочетохте в глава „Мезотерапия – най-важни особености и приложимости“, мезотерапията би могла да бъде в помощ на телата ни в най-различни направления. Заради това, подлагайки се на мезотерапия за изличаване на червени кръгове и пигментации, вие ще имате и най-различни ценни резултати. Да, мезотерапията подпомага за доброто кръвообращение към третираната зона. В плюс, е напълно възможно мезотерапията да изиграе значителна роля за намаляването на болезнени състояния и мускулни проблеми в това място. Подлагайки се на мезотерапията, вие вървите в посока към постигането на здраво, очертано и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: дълготрайни резултати – най-често резултатите от мезотерапията се забелязват минимум десетина дни след първата манипулация. Според естественото на проблема, който се третира, се изискват най-много две процедури по мезотерапия годишно. Всяка една манипулация по мезотерапия действа най-добре с терапии за подсилване през няколко месеца. Мезотерапията носи доста дълговременни резултати спрямо здравето на вашата кожа. Но за това вие трябва да сте упорити и да се постараете. Дълготрайните следствия от мезотерапията са в комплект със съобразяване с храната и здравословен живот от всеки клиент. Това е и причината препоръчваме да бъдете отговорни към здравия ви външен вид, за да получите действително максимална ефективност от мезотерапията като процедура.

Плюсове на мезотерапия 4
Плюсове на мезотерапия

В действителност ли процедурите по мезотерапия не се усещат?

Така е, процедурите по мезотерапия изобщо не болят на вас. За да сте сигурни в това , се сетете какво действително представлява мезотерапията. Малка инжекция, с която в тялото се слагат положителни и подхранващи вещества справящи се с най-познатите непиятности с кожата ни – от стареене и умора, до акне, всякакви петна и петнист тен. Така че наистина няма място за притеснение. Сесията по мезотерапия категорично не се свързва с появяването на силна болезненост или неприятни усещания. Онова, което можете да почувствате, се явява леко боцкане или леко парене в дадената област.

Плюсове на мезотерапия 5
Плюсове на мезотерапия

На колко на брой техники по мезотерапия трябва да разчитаме?

В повечето случаи практиките по мезотерапия се случват в съвкупност от по две или три за областта на лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Ясно е, екзактната сума на същите техники е обвързан най-вече от личните ви условия и необходимости. Времевият диапазон между всички манипулации по мезотерапия се изменя до максимум 3 седмици. След затваряне на една манипулация по мезотерапия с по-рано установените на брой сеанси, нова се осъществява минимум след половин година. Внимателно разгледайте с човека, когото сте избрали количеството на сеансите по мезотерапия и очакваните финални ефекти. После изберете система за тяхното правене, която да съответства не само на вашия график и предпочитания, така и на нуждите за функциониране на мезотерапията.

Типове мезотерапия 6
Типове мезотерапия

Каква функция изпълнява киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както неведнъж споменахме в целия текст, едновременно с всички полезни вещества, в мезотерапията се оползотворява и хиалуронова киселина. Тя се оказва особено подходяща възможно не единствено и само за мезотерапията, а също и за редица техники в разкрасителната козметична индустрия. Налице са немалко причини за това. За старт, киселината с хиалурон е тотално естествена субстанция, която се синтезира от всеки организъм при нормални условия. На всичкото отгоре въпросната притежава специални специфичности в посока на опазване на хидратирането на кожата, връщане на нейната еластичност и забавяне на състаряването. Припомнете си принципните характеристики на хиалуронът, превръщащи ползването ѝ в мезотерапията така ефикасно за всички:

1. Безвредна за никого – хиалуроновото вещество се явява субстанция, която се образува в телата ни. Това прави поставянето ѝ чрез мезотерапията напълно безобидно. Киселината се абсорбира необикновено леко от тялото и не поражда каквито и да било сериозни алергии или нежелание ефекти. По каква причина реално е необходимо за хората вкарването на хиалуронова киселинна субстанция със съдействието на мезотерапия или други медицински процедури? Истината е, че с напредване на възрастта процесът на създаване на хиалурон, за който споменахме, силно отслабва. Така действа отрицателно на образа, гъвкавостта и хидратирането на кожата. Получаването на още хиалуронова киселинна субстанция с мезотерапията действа за задържане на младежкия вид на кожата и лечение на различни проблеми на кожата.

2. Моментални и полезни следствия – използването на хиалуроновото вещество в мезотерапията и различните процедури на козметиката дава видими и ефикасни следствия за дадения човек спрямо външността на третираната кожа. Същите навременни и полезни следствия се получават при всякакви изпълнения на киселината с хиалурон в това отношение. Ако говорим за пълно подобряване на кожата, по-добрата ѝ хидратация или пък премахване на неизбежните знаци на времето, киселината с хиалурон ще бъде особено полезна. Въпросните специфики на хиалуроновата киселинна субстанция я правят така желана и употребявана в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалуронова киселинна субстанция ще ви носи желаните последствия и ще усъвършенства видимо цялостното излъчване на всяка кожа.

3. Постигане на положителния ефект – поредното много положително последствие на хиалуроновата киселина, правещо я силно удобна за мезотерапия и още различни козметични сеанси. Безспорното действие на хиалуроновата киселинна субстанция по отношение на човешката кожа е с трайност за осезаемо удължен период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на споменатия период, без никаква опасност може да се направи нова манипулация по мезотерапия или някаква друга козметична практика с на хиалуронова киселина, за да се запази силният и сияен вид на нашата кожа.

4. Просто и светкавично приложение – накрая, процесът по слагане на киселината с хиалурон в нашия организъм е доста прост и в същото време неусетен за нас. Най-често той се случва от 10 до 15 минути. Без значение дали става въпрос за мезотерапия, лицеви филъри или всякакви практики с хиалурон, няма сериозни болки или неприятни усещания за човек. Както научихте, само може да чувствате леко боцкане или усещане за повече топлина на въпросното място. Тези реакции доказано заглъхват своевременно след спирането на процедурата.

При нас в Мезотерапия ЕООД ще станете изцяло сигурни за ефективността и безпогрешността на предлаганите манипулации по мезотерапия. Нашите специалисти са притежатели на широки умения и сериозна подготовка в тази област, а използваните консумативи за мезотерапията, са единствено на най-добро ниво. Елате в Мезотерапия ЕООД и ще имате идеални резултати относно сияния и качествен изглед на кожата ви!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Полезни съвети за мезотерапия 7
Полезни съвети за мезотерапия
Повече за  мезотерапия 8
Повече за мезотерапия
Полезно за мезотерапия 9
Полезно за мезотерапия

Откъде започва мезотерапията
Основни въпроси относно мезотерапията
Мезотерапия – основни признаци и приложимости
Как да разпознаем качествата на мезотерапията?
В действителност ли процедурите по мезотерапия не се усещат?
На колко на брой техники по мезотерапия трябва да разчитаме?
Каква функция изпълнява киселината с хиалурон в мезотерапията?

Leave a Reply