seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В SERP

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира десетки уебстраници на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн търговията им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успя да премести Apple от водещото място в ранглистата на най-рентабилните компании в света. И разбирате ли защо? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от обявите в AdWords. Това са вашите разходи и парите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и печелят купувачи от това.

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да поверите уебстраницата си на екипа от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на уебстраницата ви, по вашия проект ще работят: SEO професионалист, създател на текстове, линкбилдър, онлайн маркетолог, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще проведат проучване на пазара, ще анализират съдържанието на сайта и държанието на конкурентите ви, ще напишат предписания за технически подобрения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг график, и график за редовно писане на актуално съдържание, ще се придържат към общо 24 файла, които създават основата на вашата лична SEO маркетинг стратегия за покачване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще я осъществи.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

За какво имате нужда от SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес на света! Но все пак по-малко от 15% от трафикът в Google са насочени към AdWords банерите. Остатъка – 85% от посетителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако мислите: Чудесно, значи няма да даваме пари на Google – това не е правилно! Щом сайтът ви не е измежду топ три – имате нужда да продължите да използвате Adwords! Това е така, защото 84% от посетителите кликат първите 3 резултата в SERP, а едва 1% – върху резултатите на листите след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да скриете труп – на втора страница в Google! Вашата уебстраница някъде там ли се намира?

Какво включва SEO оптимизацията?

Как сайтовете се позиционират на първи позиции? Най-добрата новина е, че има функциониращ начин – SEO оптимизацията. Той е от полза за всеки уебсайт, ще проработи и за вашата уебстраница. Методът е seo оптимизацията.

За да класира вашият сайт на първа позиция, търсачката се нуждае да види в уебстраницата ключовите словосъчетания, по които клиентите ви проучват. Тези изрази се налага да са в написаното, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в названието на снимките. Не само това Google трябва да открие на уебстраницата ви голямо, важно и често променяно съдържание, както и линкове към уебстраницата от други използвани сайтове. Вашият уебсайт трябва да има адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Обобщено имате нужда да работите спрямо всички 252 метода, разяснени от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме четивото На първо място в Google. Там обясняваме 252 компонента на необятния алгоритъм, с помощта на който Google нарежда страниците.

Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се изпълнява, всяка седмица ще получавате доклад за промените по вашия сайт, а всеки месец – отчет за постиженията по ясни критерии за SEO оптимизацията: нарастване на посещенията, покачване на местата в Google, брой нови потребители, време, което потребителят прекарва на сайта, количество написани и публикувани статии, количество създадени външни линкове.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Понякога вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първи позиции в Google, там влизат голям брой потенциални клиенти, въпреки че това може да не генерира задължително и до по-голям обем продажби. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също трябва премине през оптимизация – например да подобрите описанието на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви помогне.

Това звучи страхотно, но имате ли идея, че само докато преглеждахте този текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. проверки и са индексирани повече от 21 000 нови уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница ще може да излиза на първа страница в Google.

Всеки бизнес е неповторим и същото се отнася за всяка страница! Поради тази причина и вашият уебсайт изисква несравнима SEO оптимизация и план, съобразено фирмата ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на телефон 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашата страница на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В SERP
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
За какво имате нужда от SEO оптимизация?
Какво включва SEO оптимизацията?
Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google
Как да разберем дали работи SEO оптимизацията?
Понякога вашият уебсайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

One Reply to “seo оптимизация”

Leave a Reply